Suprajit Group

Az 1985-ben a vállalkozói szellemből született Suprajit ma a mechanikus vezérlőkábelek tervezésében és gyártásában úttörő szerepet játszott magának, és India legnagyobb kábelgyártójaként, valamint a kétkerekű kábelek piacán a világ legnagyobbjaként ismerték el. A nem autóipari kábelek és vezérlőelemek piacára irányuló stratégiai terjeszkedés részeként a Suprajit 2015-ben felvásárolta a Wescon Controls Inc. USA-t, és 2014-ben a Phoenix Lamps Limited felvásárlásával az autóvilágítási üzletágba is diverzifikált.

Székhelye: Bangalore-India A Suprajit egyetlen terméket, egyetlen vevőt, egyetlen szegmenset, egyetlen márkát és egy telephelyet kínáló vállalatból egy többterméket, több üzletet, több ügyfelet, több márkát, több helyen működő globális vállalattá vált. valóban diverzifikált anélkül, hogy feláldozta volna a minőség, a költség, a szállítás és a fejlesztés alapelveit. Az „Ügyfél-elégedettség” eltökélt célja vezérli, és a kiválóságra való törekvésben továbbra is „érték arányú szállítóként” ismerik el az ügyfelek számára a teljes spektrumban.

A Suprajit-csoport az autóipari kábel- és halogénizzó-ipar globális vezető szerepet tölt be. Indiában, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Mexikóban versenyképes gyártóbázissal, valamint világszerte rendelkezésre álló műszaki és logisztikai támogatásunkkal a csoport az optimális termékfejlesztési és gyártási megoldásokat kínálja hazai és nemzetközi ügyfelei számára. A csoportot a Suprajit Engineering Limited (amely magában foglalja a Phoenix lámpákat), a Suprajit Automotive Limited, a Suprajit Europe Limited, a Wescon Controls LLC és a Suprajit Inc USA alkotja.

A több mint 25%-os éves növekedéssel a csoport a világ egyik legnagyobb gyártókapacitásával rendelkezik évi 300+ millió kábellel és évi 80+ millió izzóval.

A csoport a következőkből áll:

Suprajit Engineering

Suprajit Automotive

Főnix lámpák

Wescon Controls

 

Translate »